Jump to content
Flirc Forums
Weaseldum

GUI 1.4.3 with Firmware 3.8 shows disconnected on 3 PC's

Recommended Posts

I was happily using flirc on Windows 10 64 bit for several months.  I installed GUI version 1.4.3 which indicated I should update firmware to 3.8.  Now it shows disconnected in the GUI on 3 different machines.  The interesting thing is that old remotes I programmed are still usable in Kodi and 3 different PC's (Win 7, Win 10, and Ubuntu 14.04) recognize the device, indicate that drivers are properly installed, and that it is functioning correctly.  The problem is that I have purchased a new remote and would really like to be able to program it with the GUI.  The main machine I want to use the device on is running Windows 10 so I'd prefer to focus on fixing the problem there.

I would be happy to roll back to previous versions of GUI/Firmware or send logs (wherever they may be located) to support to find out why the GUI continues to show disconnected.  I've tried manually installing drivers, Zadig, etc, although it isn't doing any good and as stated above, Windows 10 sees the device and indicates that it is working properly in device manager.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...