Jump to content

dronnen

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

dronnen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. ******SOLVED**** :) :) :) :) :) FINALLY!!! It works. I disabled the USB legacy support, and got it to boot with the FLirc device. But after several tries, I found out that it wasnt the Usb legacy support that was the problem! It was the keyboard I used for BIOS management that was plugged in, making the whole computer to freeze, when the keyboard AND the FLIRC device was plugged in at the same time! Booting with just one of them works fine! Thanks for all the help lads! Cheers.
  2. Yeah this is a puzzle :) I press the F11 key WHEN the zotac boot image shows. I have replied to your post on youtube, I am NOT able to get into the BIOS when the Flirc device is plugged in.
  3. Hello. Sry for my late response. have been quite busy, and I almost forgot about my Flirc device. I have made a video showing my problem very clearly. Video of the boot FAIL: Shows that Flirc makes the mediacenter NOT boot, and without it, boot's just fine! Video of ERROR msg: (Shows up when the Flirc device is NOT plugged in, and mediacenter still boots up) Screenshot of ERROR msg: It says "Stopping remote control daemon(s): LIRC (I guess this should be Flirc ? or its and process or something ? http://img209.imageshack.us/img209/7163/j5fb.jpg ALSO! Video from all menues in my bios: Please: Does anyone know how to fix this error ? Any help is appreciated :) -Dronn1
  4. okey. How do I change boot priority in xbmcbuntu ? I cannot enter the boot menu. (With the Flirc device plugged in, I cannot get into the BIOS. If I unplug the Flirc I can enter the Bios, but under boot priority, it ONLY lists my Sata drive. Anyone?.
  5. *** SOLVED **** :) :) :) :) Hello. I have recently bought a flirc. My setup is a Zotac Zbox, with the latest Xbmcbuntu installed. I have programmed my flirc, and it works just fine. BUT, here comes the problem. If I power ON the mediacenter WITH the Flirc inside the USB port, the system fails to boot. The screen just stays black! If I remove the Flirc, and restart the mediacenter WITHOUT the Flirc, the system boots just fine! I can put in the Flirc in the USB after XBMC has loaded up, and my device works just fine. What is the reason it makes my box fail the boot ? Is it because it detects Flirc as an bootable device? Please help me. Thank you for any answers. :)
×
×
  • Create New...