Jump to content
Flirc Forums
Sign in to follow this  
hoagieh

Harmony Remote Working at 95% Need some help

Recommended Posts

I just purchased a Flirc for my newly installed NUC with OpenElec installed on it. I got everything almost working on the remote. I followed the Beta steps here:

 

http:

 

The issue I have is, my old setup on my atv2 was the 'Menu' button on my Harmony 550 would be the 'Back' button. This sounded easy enough to fix, I went into the Harmony application and assigned the 'Menu' button to be the 'Back' button (It wasn't assigned as anything). Updated the remote, but the only way I can get this newly assigned button to work is by going into my harmony remote by pushing the 'Devices' button and selecting the 'Media Center'. It doesn't work by default, so I need to click in there to use these specific XBMC/Flirc buttons and then if I need to control the volume on my amp I need to back out of this menu.

 

The more I type this up, it may just be a limitation of the Harmony remote or something I'm missing in the Harmony remote setup. I looked through the menus and stuff for it but I can't figure it out.

 

Any help for some other Harmony remote gurus would be muchly appreciated. Thanks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...