Jump to content
Flirc Forums
Sign in to follow this  
SpeedRasheed

Harmony One, Plex, and no inputs

Recommended Posts

I have a Flirc 2 on Windows 10 and am using the v.3.25.3 software.  When I use the debug, I can see that button presses are registered, both long and short presses  (I am only using short presses in normal operation, but wanted to test the long presses.)  However, Plex doesn't seem to register the input everytime.  It will register 3-5 presses and then stop responding.  If I wait a few seconds, 5-6, Plex starts to responds again.

The weird part is I have the same configuration on another machine with no issues.  I swapped the Flirc and the problematic machine exhibits the same issue, while the working one, stays working????

I have cleared the config, re-updated the firmware and no change on the performance.

I also have PowerDVD setup on both systems and it exhibits the same delays/missed presses on the failing system, while it works perfectly on the working one.

It actually looks like the Flirc is reading all the remote presses, but is not always passing them as keyboard inputs to the OS/App?  Is this possible?  Any idea what could be the issue?

Edited by SpeedRasheed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...