Jump to content
Flirc Forums

Harmony 700 + Flirc + Raspi Problem....


rainfall
 Share

Recommended Posts

I have a Harmony 700 remote and Flirc on my Raspi.

Through myharmony i already select Flirc XBMC profile....

 

Now, the issue is; for the first few minutes I can use the remote. after that, the remote cannot be used to control the my Raspi anymore.

Sometimes I need to plug out the Flirc and in again, then it will work for a few more minutes.

Anyway I already used a better Power Adaptor for my Raspi, bought it from modmypi.

 

Do anyone have this issue???

 

Will wait for response before I start testing using the TV Profile.

Any help will be appreciated.

 

 

Link to comment
Share on other sites

It detects the Flirc. i dont see any message saying it upgrade the Flirc though.

 

Situation is,

I plug Flirc to my Raspi (OpenElec 4.2.1)... use my Harmony with the Flirc XBMC Profile on it.

I can use the Flirc using the remote.

Watch the movie a few minutes, then try to use the remote again, Flirc not responding.

 

Sometimes I try to plug out the Flirc, and plug it back to the Raspi, remote & Flirc working OK.

But sometimes it will not work, so i need to reboot the Raspi again.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...