Jump to content
Flirc Forums

Problems with my new FLIRC.


thewilson
 Share

Recommended Posts

Specifically, I'm having problems with FLIRC performing very inconsistently on my Asus Chromebox running Openelec. I used a Windows 7 PC to set it up, and had no problems at all with the setup. I have tried clearing and reprogramming it more than a few times.

I found after moving the FLIRC to a rear usb port on the Chromebox, I was getting slightly better performance, but still it will drop keys unexpectedly after working fine for a while. At times it works almost as well as I had hoped/expected it to, but at other times it is almost completely useless. Any ideas as to why this is happening? I really want to love this thing, but it has to work first.

Also, the remote I'm using is the original XBOX dvd playback remote, which I have previously been using with Eventghost and a MCE adapter on another computer. The remote is working fine, no dead batteries etc.

 

Link to comment
Share on other sites

Couple of things to help us narrow down the issue (though I have an inkling as to what is causing it)

 

1) On your windows 7 computer does it exhibit the same behaviour as the chromebox when using flirc (not programming it)

 

2) Do you some times have to press a key twice for it to respond once (e.g. press left, nothing happens, press left again then it goes left)

 

So sorry you're having issues

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...