Jump to content
Flirc Forums

Search the Community

Showing results for tags 'tivo'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Flirc forums
    • Getting Started with Flirc
    • Remote Buddy 2
    • General Questions
    • How To
    • Show Off
    • Remote Controls
    • Ideas and Suggestions
    • Bugs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests

Found 2 results

  1. So I tried to use one of the best remotes ever designed... a Tivo remote. My results were pretty good, only real issue I had was there were a few buttons that appeared as though they recorded correctly but seemed to be ignored once I got into Media Center. Strangely enough when I go to record the button again it says it is already recorded.
  2. Having trouble trying to program Play and Pause for Windows Media Center. i seem to be able to program all functionality, except for these 2. GUI says "recorded successfully", but when i try to use the buttons, nothing happens. I've also tried using different buttons on the remote (ie not Play & Pause on the remote), but with the same result. I've tried 2 different remote controls, i'm able to program all functionality i need, except for Play and Pause. flirc firmware: 2.3 flirc gui: 1.2.2 remotes used: Tivo (series 2) and Samsung Smart TV remote any ideas?
×
×
  • Create New...