Jump to content
Flirc Forums

Search the Community

Showing results for tags 'gui'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Flirc forums
    • Getting Started with Flirc
    • General Questions
    • How To
    • Show Off
    • Remote Controls
    • Ideas and Suggestions
    • Bugs

Found 4 results

  1. I've got my Flirc (metal model) and I can't get it to work. I've plugged it and installed Flirc for Windows, but whenever I open the program, it instantly freezes (Not responding in window's title) and I have to manually kill it in the Task Manager. I've found out that other people had this issue, some resolved by reinstalling the drivers with an utility (ZADIG). I tried that too but so far nothing changed. If I go to Devices in Windows, I see flirc listed under "other devices", so that's something I guess. I'm out of ideas, any help? OS: Windows 10 EDIT: If try to "Troubleshoot" with Windows' software, it says that flirc is an old device and may not work with USB 3.0. I don't have any USB 2.0 on my desktop. That's the problem? EDIT2: I found out that even with FLIRC not plugged, the program on Windows freezes as soon as it opens.
  2. The Flirc executable in the "Universal Static Package" is 32 bits - which requires messing with 32 bit libraries. Suggest to add 64 bit version.
  3. Xubuntu 14.04 Gui problem

    Hello, i have just bouth twice Flirc. So i have followed the information to install it on xubuntu 14.04 64 bit. And so i have got the version 1.2.9 . As i always put the last stable firmware, i have made an upgrade. The stick was on 2.1, and after the update it goes to 3.1 I have tested to asign key, and it works. After that i stop the application and do overthing. I wanted to add some keyboard key to the stick. I could not launch the application from the user, it says:
  4. GUI v1.0.5 Disconnected

    downloaded the Windows GUI 1.0.5 and installed it on my HTPC (Windows 7 64 bit, FLICR connected through a USB 3.0 port). The GUI installed fine,but it showed the FLIRC status as disconnected. The driver in device manager shows 6.1.7600.16385 with a date of 2/28/2012. I've tried removing both the drivers from the system (via device manager) and uninstalling/reinstalling the GUI. I've also tried the Zadig tool as noted in the forum post on the topic. Still no luck. Any ideas?
×