Jump to content
Flirc Forums

Search the Community

Showing results for tags 'commandline'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Flirc forums
    • Getting Started with Flirc
    • Remote Buddy 2
    • General Questions
    • How To
    • Show Off
    • Remote Controls
    • Ideas and Suggestions
    • Bugs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi Macbook air running 10.15.3 using flirc_util 3.25.3 with hardware version 4.9.3. Trting to use the CLI to install a macro but I cannot get all command to work. Version and help are fine but when I try to use flirc_util eys I get the response "device disconnected, can't run command" but flirc is connected and recording standard buttons is fine. Tried removing and reconnecting the usb device but it is the same. Any command that requires a response from the dongle gives the same response. Is this a bug or am I doing something wrong?
  2. Hello, I am having problems running command line flirc_util (v3.9.10) on macOS High Sierra. When I first tried running it I got: "Library not loaded: /usr/local/lib/libhidapi.0.dylib" I ran "brew install hidapi", and after that flirc_util would run and print the usage message. Unfortunately, when I tried any other command, like "flirc_util status", I was getting: "device disconnected, can't run command" Flirc itself works fine, and the GUI app works too. Could you point me to anything else I could try to make flirc_util work? Thank you!
×
×
  • Create New...