Jump to content

apfelcast

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by apfelcast

  1. Thank you very much for your help! Now that I recorded every button twice it works like a charm. I would never have come up to that solution by my self... I'm very happy that everything works now again :-)
  2. This is my new config file. Maybe it helps. my_flirc_config.fcfg
  3. Thank you very much for your help so far. I upgraded the frameware, disabled the MCE profile and installed a fresh pair of batteries. Now I have to press every button exactly twice till I see an action in Kodi. The problem turns up with every button and I have to push it exactly two times every time. Seems very strange to me... and everything worked just fine before I upgraded to firmware 4.1.5. It would be great if you have another solution.
  4. You mean my config file? It's attached here. my_flirc_config.fcfg
  5. @jason It's a no-name PC IR-Remote. Here are some pictures of the remote, maybe they help you. http://imgur.com/a/xiOjK
  6. Hey Jason, I'm also using a V2 Flirt together with a Kodi on a Raspberry Pi 3. Just a few hours ago I wanted to make same adjustments in my configuration and while my Flirt was connected to my Mac I got a notice, that a frameware update was available, so I did the framework update. Since I updated the framework I'm getting similar issues like John. I press a button once on my remote and in Kodi it looks like I'm pressing it twice or more. Never had these can't of problems with my flirt before the update. I attached my current config file. Do I have to downgrade the framework now? Thank you. Daniel my_flirc_config.fcfg
×
×
  • Create New...