Jump to content
Flirc Forums

PeteNelis

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

PeteNelis last won the day on May 27 2015

PeteNelis had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,712 profile views

PeteNelis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. No Worries. I'm glad you got yours going so soon. I've waited years to get to that point:-)
  2. Or do this http://forum.flirc.tv/index.php?/topic/1167-flirc-will-not-upgrade-firmware/?hl=libusb#entry7311 https://flirc.zendesk.com/hc/en-us/articles/200712548-Using-the-ZADIG-Utility
  3. Try this one http://downloads.flirc.tv/beta/packages/Flirc-v1.3.7-rc.1.zip I had lots of problems with 1.3.6. 1.3.7 going fine for me so far.
  4. Had a trawl through this site and found Beta 1.3.7. Reprogrammed the keys. So far everything is back up and running. Good to see I don't need to use Autohotkey anymore. I'll see how this goes.
  5. You said in your first post you knew what the problem was and that you were working on it. Is there a problem with the software or isn't there?
  6. The first one was V1.0 or something. GUI was good and firmware was good till I stuffed it up by upgrading the firmware, but eventually got it working mostly. Second one was V2 or something. Shit from the start. Had to program it through DOS because it wouldn't work on the GUI. Would've of been good but accidentally programmed 3 buttons wrong and couldn't for the life of me erase it on DOS or on the GUI, but lived with it. When the latest version came out I hoped all the small issues would be fixed. I upgraded 1 of them, had a few dramas programing it but eventually got it mint(still had to use AutoHotkey though for skip back and fast foward). Saved the config file and used it to upgrade the 2nd flirc. But now I'm worse off because they are now both affected and I have to get off my ass and skip the ad with the mouse by the TV. Recently built a Media Center for a friend and opted for a Dell RC6 Media Center remote and IR receiver in stead of a flirc. Something that I may have to do on my own system.
  7. I have 2 flircs. The first one went well straight off the bat. The second has been shit. Then I accidentally upgraded the firmware on the first one, now I have two that are shit. Can't you just make a program that reads an editable xml file or something? It really is starting to piss me off now!! The two flircs are running the latest firmware which I thought would've been sorted by now but obviously isn't. The flircs lose their settings!! I am running a windows 7 32bit media center as a HTPC. All works then I lose a button. Then the whole lot goes. Without the computer even doing a reboot or anything. Reinstalling the same firmware then clearing the setting then reloading the settings gets it going, but with the wrong commands. I know I saved the correct settings, but it's either reloading it wrong or it didn't save it correctly to begin with. Pause and play were two seperate commands working fine but now play is on the record button and the play button is control+alt+shift+t(using flirc utilities-key events to find that out). The stop button stopped working, key events came up with nothing even though the flirc gui said the stop button was stop and that i could redo it. I erased the stop button, then reprogrammed it now keyevents comes up with ctrl+alt+shift+s. I erased it again and using the key board menu re-recorded it as ctrl+shift+s, but the key events is saying it's recorded as ctrl+shift+alt+s again. What gives!! I've tried different remotes, did a reinstall of the operating system(not purposely for the flirc). Computer restarts as well. After all these years I thought you'd have this sorted by now. I can't even up load my configuration file because it says "No file was selected for upload" even though it was.
  8. Hi, Just bought another flirc. First flirc was easy(apart from having to do the control+F and control+B work around). 2nd flirc nightmare. Foolishly I upgraded the firmware as soon as I received it, 2.5 I think, and latest GUI, off the web. I'm using windows 7 32bit and a Hauppauge remote. Using with media center. 1st problem: Can't record off the GUI. Stuffed around with drivers and shit but no dice. Had to be all done through CMD. GUI says it works but it doesn't. 2nd problem: Can't delete through CMD. Says it did, but it didn't. I would delete the index key under settings but the key I'm trying to delete was recorded under record_api and they aren't coming up, just the normal ones. If I format it, it will delete, but that means I have to start again, which I don't want to do. Formating and reloading from a saved file doesn't work either. 3rd problem: What is the HID code for the windows logo? I can't record it in the GUI so need to use the record_api function to do it. 4th problem: Had to record each button twice. Part of the reason I don't want to start over. Apart from that it all goes well now. 1 button is wrong but I can live with that. I would like to rollback the firmware to something that works like v1 on my other flirc but the firmware files are down.
×
×
  • Create New...