Jump to content

MacLeod

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About MacLeod

  • Birthday September 8

Profile Information

  • Gender
    Male

MacLeod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. I reprogrammed the buttons to HDMI inputs instead, all is well now. Thanks!
  2. They must be the same buttons..... I am going to try reprogram them at some point. I will let you know.
  3. So I formatted flirc, and then recorded comma to B, and period to C. All worked fine, I then pressed the buttons that we thought may have a conflict, Yellow and Green (these were not programmed). Pressing them did not result in any action taking place on my XBMC machine, leading me to believe there was no conflict with the buttongs. However when I decided to record w to Yellow I recieved the following error: error: button exists Then I decided to format my flirc, and reload a configuration. Seems my backup is blank!!!!
  4. Ok guys, I will keep you updated and try a few tests. I know for sure the buttons are not the same in the harmony remote mapping.
  5. I noticed when I was programming my flirc that after programming period (.) and comma (,), when I tried to map w and O, they responded with period and comma. I am using a Harmony One, configured for Samsung LN46C650L1F TV. Yellow is programmed to Skip Back, which is comma (,) Green is programmed to Skip Forward which is period (.) C is programmed to o B is programmed to w Any ideas why this is happening? To record perio and comma, I state: flirc record . flirc record , Should the command be different? Thanks!
  6. I can also confirm this on the stable software. To correct I did the following: Placed the device in dfu Reinstalled the stable firmware Reprogrammed all the keys.
×
×
  • Create New...