Jump to content
Flirc Forums

DavidA

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DavidA

  • Rank
    Junior Flirc-er
  1. DavidA

    Not detected after suspend / resume.

    Many thanks for the advice. Just to wrap up on this, I tried a ton of things in OpenELEC but eventually did as you suggested and switched to XBMCbuntu. After installation I had to do some manual configuration of audio devices, set up samba and (thanks) but now that I've done that I think I'm running at 100%. Right, next do I configure my XIOS DS or Raspberry Pi? ;)
  2. DavidA

    Not detected after suspend / resume.

    It worked for a day or two and is now broken again. This is proving frustrating!
  3. DavidA

    Not detected after suspend / resume.

    You can ignore this for now as I have compiled a new version of OpenELEC which has resolved this problem. Thanks for the help though!
  4. DavidA

    Not detected after suspend / resume.

    Thanks digitalboy. Openelec is a closed system so I don't think you can do that. Someone in the openelec IRC channel suggested that I save the following as blabla.power in storage/.xbmc/addons/blabla.suspend.blablabla/sleep.d/ #!/bin/sh . /etc/profile REMOVE_MODULES="ehci_hcd uhci_hcd usbcore" case "$1" in hibernate|suspend) for module in $REMOVE_MODULES ; do rmmod -w $module done ;; thaw|resume) for module in $REMOVE_MODULES ; do modprobe $module done ;; esac Does that make any sense to you?
  5. DavidA

    Not detected after suspend / resume.

    Thanks Digitalb0y. I have been trying 1.0 and beta 6 without success on either. I'd appreciate it if you could take a look through the logs. There's some information about my setup here. I had read your thread. Unfortunately that doesn't seem to work for me because flirc works intermittently.
  6. DavidA

    Not detected after suspend / resume.

    Yes. Same problem on both. It's odd, because the problem didn't occur previously despite using the same setup.
  7. DavidA

    Not detected after suspend / resume.

    This is still causing me a headache. Here's a pastebin that shows a cold boot, a suspend, a resume and then the flirc being unresponsive. Anything odd in there?
  8. DavidA

    Not detected after suspend / resume.

    A little more detail, in case it helps. At the front: USB2 socket and USB3 socket At the back: USB2 socket The problem will occur in either of the USB2 sockets. When that happens, if I take the flirc out and put it back in the same socket then the system doesn't find it. If I plug it into one of the other sockets then it does find it. I can't use the USB3 socket because it's not recognised in suspend mode. I don't have the ability to try the other flirc as my wife is watching TV!
  9. DavidA

    Not detected after suspend / resume.

    Oh! I spoke too soon. It seems intermittent. The problem is that sometimes it fails to find the flirc after resuming from suspend. It doesn't show up in the USB list. A reboot solves the problem but of course a reboot requires the remote. Here's an output for when it's detecting the flirc okay. I used lsusb -v as you suggested in another post. http://pastebin.com/0ehLUUxt
  10. DavidA

    Not detected after suspend / resume.

    I love you guys. So quick and helpful. And a wonderfully simple yet clever device that I've recommended to friends. I'm embarrassed to admit that a simple upgrade to v6 firmware appears to have done the trick. I think at some point I installed media keys firmware, which I think hurt it. I found it hard to establish which firmware I should be using. Working 100% now I think.
  11. I have two Zboxes, two flircs. They both run OpenELEC Eden. Only one works as it should. The other lets me operate XBMC perfectly with a remote until after it resumes from a suspend. The resume itself is fine and goes back to the home screen, but the remote no longer operates XBMC. Anyone know why this should be happening. I've tried the regular firmware and the latest beta. Thanks in advance.
  12. 1579, which is a Blu-ray: Panasonic DMRBS750 (Device Key: DVD) seems to work pretty well. I'm going to try this for a while.
  13. Thank you. Okay. I tried a bunch of them tonight. Maybe 30. I want XBMC to be on DVD so I'm trying to use DVD Recorder remotes. I've found few that support the coloured buttons and even fewer that have the pop-up button. Any suggestions welcome! I'll keep trying...
  14. No. Not especially. Maybe four button pushes in a second. I have two xbmc setups: both use the same remote; both exhibit the same problem. Would it be worth trying a different remote and/or a different remote configuration for the One For All? Is it something you've heard of before? BTW Jason, excellent idea well implemented.
  15. I have a One For All URC-7960, which is a universal remote control. For XBMC I use flirc and configure the One For All to be a SONY RMT-D248P DVD player remote. i.e. the One For All remote is emulating a Sony DVD remote. My problem is that when I push the a button down three times, e.g. to move three places lower in a list, it moves one place down, pauses for half a second and then whizzes down six or seven places. It acts like I've held down the button. I want it to respond to individual button pushes. Anyone else seen this? Suggestions? Thanks in advance.
×